Testo 191-T1 – rejestrator temperatury HACCP z krótką, sztywną sondą
Pasteryzacja oraz sterylizacja to kluczowe procesy podczas produkcji żywności, jeśli chodzi o wydłużenie okresu przechowywania żywności.
Procesy te stawiają niezwykle wysokie wymagania wobec stosowanej technologii pomiarowej.
Niezawodny i solidny rejestrator temperatury HACCP pomaga w ich skutecznym monitorowaniu.
Ilość produktów:
Dodaj do oferty
- Precyzyjny monitoring temperatury za pomocą krótkiej, sztywnej sondą
- Solidny, wytrzymały, niezawodny, nawet po wymianie baterii
- Wymiana baterii zajmuje zaledwie kilka sekund, oszczędzając czas i zwiększając wydajność
- Jednoczesna konfiguracja i odczyt z kilku rejestratorów HACCP za pomocą walizki wielofunkcyjnej
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/users/imazo/public_html/imazo/wp-content/themes/broly/single-produkt.php on line 110