3M™ Clean-Trace™ Surface Protein (Allergen)
Szybka i prosta metoda oceny występowania alergenów.
Opakowanie zawiera 60 testów
Ilość produktów:
Dodaj do oferty
3M™ Clean-Trace™ Surface Protein (Allergen) jest prostą metodą kontroli występowania alergenów. Większość alergenów to białka, więc w przypadku gdy okaże się, że powierzchnia jest ich pozbawiona jest również pozbawiona alergenów na ich bazie. Pozostałości na powierzchni wykazują niedoskonałości czyszczenia i mogą potencjalnie zawierać białka alergenne, co może prowadzić do skażenia produktu.
Korzyści
- Pomaga zmniejszyć ryzyko naruszenia bezpieczeństwa żywności – resztki jedzenia mogą zawierać alergeny i mogą potencjalnie zanieczyścić produkt wolny od alergenów,
- Wykrywa 3μg białka na powierzchni i w roztworze,
- Przystosowany do szeregu białek alergennych, w tym jaj, mleka, glutenu, soi i orzechów ziemnych,
- Odczyt wizualny na zmianę koloru wskazuje obecność wykrywalnego poziomu białka,
- Szybkie wyniki umożliwiają podjęcie natychmiastowych działań naprawczych,
- System wspomaga procesy związane z zarządzaniem programem alergenów – identyfikacja obszarów krytycznych poprzez skuteczność czyszczenia,
- Jako dodatkowe korzyści, może przyczynić się do zmniejszenia ryzyka zakażenia bakteryjnego – resztki żywności na powierzchni roboczej dostarczają substancje odżywcze dla rozwoju bakterii chorobotwórczych lub powodujących psucie,
- Usuwa wiele alergenów podczas jednego testu,
Łatwe w użyciu
- ZRÓB WYMAZ – pobierz wymaz z powierzchni stanowczym ruchem. Jeśli powierzchnia jest sucha, zwilż wymazówkę kremem dołączonym w zestawie,
- KLIKNIJ – Aktywuj wymazówkę i potrząsaj na boki przez 5 sekund,
- PODGRZEJ – ustaw wymazówkę w 3M™ Digital Heating Block (ustawiony na 55 °C) na 15 minut,
- ZINTERPRETUJ WYNIKI – Czyste (przezroczysty, błękitny), Brudne (purpurowy),
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/users/imazo/public_html/imazo/wp-content/themes/broly/single-produkt.php on line 110